AGD İnegöl 50. Dönem Eğitim Faaliyetlerine Start Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AGD İnegöl 50. Dönem Eğitim Faaliyetlerine Start Verdi
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eyl 2024 / Pzt 19:22
1 dk okuma / 8.794 Kez Okundu
| | |

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şubesi, 50. dönem eğitim faaliyetlerine başladı. AGD İnegöl Başkanı Eyyüp Aydınlı, gençlere yönelik önemli çalışmalar ve etkinlikler planlandığını açıkladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şubesi, 50. dönem eğitim faaliyetlerine başladı. AGD İnegöl Şube Başkanı Eyyüp Aydınlı, yeni dönem çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. AGD yönetim kurulu, İlçe Başkanı Eyyüp Aydınlı başkanlığında dernek binasında toplandı ve İnegöl'ün gençliği için birçok önemli karar aldı. Bu kapsamda, Ortaokullar ve Liseler Komisyonu, yeni eğitim döneminde gerçekleştireceği faaliyetleri planladı.

Başkan Aydınlı, Anadolu Gençlik Derneği'nin 50 yıldır Türkiye genelinde iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hâkim olması için çalışmalarına devam ettiğini vurguladı. “Her genç bir yarındır” anlayışıyla, gençlere yönelik çeşitli eğitim ve sosyal faaliyetler düzenlediklerini belirten Aydınlı, AGD'nin İnegöl merkez, Yeniceköy, Cerrah ve Alanyurt Mahallelerinde öğrenci faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Yaz döneminde dört ayrı noktada 255 öğrenci ile etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten Aydınlı, kış döneminde ise hafta sonları on kişilik kâşif gruplarıyla eğitici ve eğlenceli aktiviteler düzenlediklerini söyledi. AGD, lise mezunları ile de irtibatını sürdürerek, eğitim ve sosyal yaşamda gençlere rehberlik etmeyi amaçlıyor. Yeni dönemin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Aydınlı, gençlerin sosyal hayatta doğru yer bulmaları için okul, aile ve çevre işbirliğinin önemine dikkat çekti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.