Adem Demirel Siyasete Geri mi Dönüyor?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adem Demirel Siyasete Geri mi Dönüyor?
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Eyl 2024 / Cum 16:21
1 dk okuma / 1.039 Kez Okundu
| | |

AK Parti İnegöl Eski İlçe Başkanı Adem Demirel'in bir fotoğrafta yer alması, siyasete geri döneceği iddialarını gündeme getirdi. Demirel, görev verilirse, görevden kaçmayacağını söyledi.

AK Parti İnegöl Eski İlçe Başkanı Adem Demirel yer aldığı fotoğraf akıllara siyasete geri mi dönüyor sorusunu getirdi.

Dönemin il başkanı Cemalettin Torun’un ofisinde çekilen fotoğrafı paylaşan dönemin yöneticisi Murat Erol “Mesele memleket meselesi. Görevde olduğumuz süre içerisinde girdiğimiz tüm seçimleri kazanan ekip olarak il başkanlığımızı yapan Av. Cemalettin Torun ve İl Başkan Yardımcımız Halil İbrahim Özgeriş ile uzun uzun istişarelerde bulunduk. Değişim evdeki koltukların yerini değiştirmekle değil yerine yeni mobilyalara takviye yapmak ve eski ama kıymetli mobilyalara da sahip çıkmakla olur.”

Paylaşılan fotoğrafta AK Parti eski ilçe başkanı Adem Demirel’in de yer alması akıllara Adem Demirel siyasete gerimi dönüyor sorusunu getirdi.

Konu hakkında görüştüğümüz Adem Demirel ise “İl başkanımız yeni büro açtı hayırlı olsun ziyaretine gittik. Biz hayırlı olsuna gittik, hem de kızımın düğünü var arkadaşlara davetiyeleri vermiş olduk. Zor bir süreçte görev yaptık ahde vefa gösterdik. Siyaseten bir hedefim yok ama görev verilirse de kaçmam. “ dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.