805 İnegöllü aile 2024’e yeni evlerinde girecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
805 İnegöllü aile 2024’e yeni evlerinde girecek
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2023 / Sal 15:49
1 dk okuma / 4.675 Kez Okundu
| | |

3. Etap TOKİ’de çalışmalarda sona gelindi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Kasım ayı sonu Aralık ayı ile birlikte vatandaşların yeni evlerine kavuşabileceklerini söyledi.

Karalar bölgesinde bulunan içinde 805 daire 2 ticaret hanenin bulunduğu 3. Etap TOKİ’de sona gelindi.

Çalışmaların tamamlandığı TOKİ’nin kabül sürecine girdiği ve son kontrollerin yapıldığı bilgisi verilirken, İnegöl Belediye Başkanı alper taban süreç ile alakalı bilgiler verdi.

3. Etap TOKİ’ye vatandaşların ne zaman yerleşeceği ile ilgili soruya cevap veren İnegöl Belediye Başkanı alper taban

Mehmet Özhaseki Bakanımızı ziyaret etmiştik o ziyaretimizde tekrarladık yineledik. Konutlar tamamlandı ama TOKİ’nin ön kabul süreci devam ediyor. Bu süreci hızlandırabilir miyiz şeklinde. Zaman vermek biraz bağlayıcı olduğu için onların verdikleri bilgiler üzerinden konuşuyorum. Şuanda biz normal şartlarda Kasım ayının sonuna kadar kabul süreci tamamlanırsa sonrasında da TOKİ vatandaşa teslim etme sürecini başlatır diye düşünüyorum. Bu yıl çıkmadan teslimatlara başlayacaklarını düşünüyorum. Süreç daha belirgin hale geldi. Alt yapı tamam üst yapı tamam evler ile ilgili TOKİ’nin tespit ettiği hafif eksikler var bunların giderilmesi ile alakalı rötuşlar yapılıyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.