5 yıldır beklenen özellik geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
5 yıldır beklenen özellik geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Tem, 2024 / Sal 19:01
1 dk okuma / 10.806 Kez Okundu
| | |

Samsung tarafından uzunca süredir geliştirilen One UI 7, Güney Kore menşeli şirketin geliştirdiği en iyi görünen işletim sistemi olacak.

 

Samsung, her ne kadar işletim sistemini periyodik olarak yeni sürüme geçirse de, Son üç yıldır Samsung’un One UI arayüzünde önemli değişiklikler görülmemişti: Güney Kore menşeli teknoloji devine yakın kaynaklara göre, Android 15 tabanlı One UI 7, gelmiş geçmiş en büyük tasarım değişiklikleri ile gelecek.

Samsung Galaxy One UI 7 ile beklenen yenilikler geliyor

Güvenilir kaynak Ice Universe’den gelen bilgilere göre, One UI 7.0 tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü tasarımı sunacak. Kaynağa göre bu, One UI tarihindeki en çok değişiklik içeren sürüm olabilir. Güncellemenin ayrıca yenilenmiş uygulama simgelerini de içermesi bekleniyor. Bu anlamda Samsung, uzun süredir devam eden inadını da kıracak gibi…

Samsung, genellikle uygulama simgesi tasarımlarını en az beş yılda bir yenilemeyi tercih ediyor. Söylentiler doğru olursa, yeni bir simge tasarım dili ve daha geniş bir kullanıcı arayüzü yenilemesiyle One UI 7 büyük bir atılım olacak.

Samsung’un geçmiş güncelleme döngüsüne bakılırsa, One UI 7.0’ın kararlı sürümü bu yılın Ekim veya Kasım aylarında piyasaya sürülebilir. Üst düzey ve orta segment cihazlar ile katlanabilir telefonlar ise güncellemeleri 2024 yılı bitmeden alacak. Giriş seviyesi ve bazı orta segment telefonlar ise güncellemeyi 2025’in ilk çeyreğine kadar beklemek durumunda kalabilir.

 

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.