2 saatlik çalışmayla kurtarıldı! Talihsiz işçi ağır yaralandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı! Talihsiz işçi ağır yaralandı
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Tem, 2024 / Per 11:31
1 dk okuma / 5.569 Kez Okundu
| | |

Bursa’nın İnegöl ilçesi Çeltikçi Mahallesi'ndeki bir strafor imalathanesinde, kolunu strafor doğrama makinesine sıkıştıran işçi ağır yaralandı. 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla kurtarılan işçi, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen iş kazasında, strafor doğrama makinesine kolunu sıkıştıran işçi yaralandı. Olay, saat 09.30 sıralarında İnegöl'ün Çeltikçi Mahallesi'ndeki strafor imalathanesinde gerçekleşti. Fabrikada çalışan genç işçi, strafor parçalama makinesine sağ elini kaptırdı ve makine, elinden omzuna kadar olan bölgeyi içine çekti.

İşçinin yardımına hemen iş arkadaşları koştu. Durumun ciddiyeti nedeniyle olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, işçiyi kurtarmak için titiz bir çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından, genç işçi makinenin bir parçasıyla birlikte kurtarıldı. Ağır yaralanan işçi, acı içinde İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Rıdvan yenier / 05 Tem, 2024 / Cum 12:12
Başarılar başkanım inegöl den saygılar
Rıdvan yenier / 05 Tem, 2024 / Cum 12:13
Hayırlı cumalar baßkanım
Rıdvan yenier / 05 Tem, 2024 / Cum 12:13
Hayırlı cumalar baßkanım