2 kg demir için sanayi yansa umurlarında değil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Kas 2023 / Paz 11:55
1 dk okuma / 7.164 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de bulunan Mobilyacılar, mobilya sanayisinde denetim eksikliğine tepki gösteriyor. Son olarak hurdacılar bir mobilya imalat hanesinin hemen önünde demir için kanepe yaktılar. Şans ederi hiçbir iş yeri zarar görmedi.

Dün gece Mahmudiye Mahallesi 6. Mobilya Sokak'ta meydana gelen olayda, biri erkek, biri kadın iki kişi sokak üzerinde hurda toplamaya başladı. Ellerindeki arabaya koydukları koltuğun demirlerini almak isteyen şahıslar, önce koltuğu kırmayı denedi. Başarılı olamayan iki kafadar, demirlerini almak istedikleri koltuğu ateşe verdi. Kısa sürede alev topuna dönen koltuktaki demirleri alan şahıslar, alevleri söndürmeden yollarına devam etti.
Sabah saatlerinde işyerine gelen esnaflar, sokak üzerinde yanmış koltuğu fark edince güvenlik kameralarını izledi. Duruma tepki gösteren esnaflar, yaşanan olayın bir güvenlik zafiyeti olduğunu söyledi.

"Bu ateş iskeletlere sıçrasa sokak üzerindeki bütün işyerleri yanardı"
Esnaflar, "Koltuk iskeletlerinin dibinde demir için koltuğu yakıyorlar. Bu ateş iskeletlere sıçrasa sokak üzerindeki bütün işyerleri yanardı. Bir anlık ihmal buradaki onlarca firmayı küle çevirirdi. Bu iki şahıs gece boyunca bu sokaklarda gezip, durmuş. Emniyet ekipleri bu şahısları hiç mi fark etmedi? Mobilya sanayisinde devriye atılmıyor mu? Kameralardan da gördüğünüz gibi şahıslar ellerini kollarını sallayarak koltuğu yakıyor ve hiç umursamadan yollarına devam ediyorlar. Bu bir güvenlik zafıdır. Biz emniyet ekiplerinden gece boyunca devriye atılmasını istiyoruz. Art niyetli insanların dükkanlarımızın çevresinde gezmesini istemiyoruz" dedi.
Emniyet ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.