Teknik Direktör Sinan Yücer'den önemli mesajlar, İnegölspor'da gençleştirme operasyonu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Teknik Direktör Sinan Yücer'den önemli mesajlar, İnegölspor'da gençleştirme operasyonu
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
08 Tem, 2024 / Pzt 18:34
2 dk okuma / 1.411 Kez Okundu
| | |

İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başkan Abdurrahman Maksutlar, teknik direktör Sinan Yücer ve sportif direktör Raşit Sert'in açıklamaları ile takımın gençleşme ve bütçe planları hakkında bilgiler verildi.

İnegölspor Başkanı Abdurrahman Maksutlar yeni sezonun hazırlıklarına başladıklarını duyurdu. Yönetim kurulunun kararı ile yapılanma sürecine giren İnegölspor, Sinan Yücer ile anlaşarak teknik direktörlük koltuğunu ona emanet etti. Maksutlar, "Takım bütçesini 50 milyon TL olarak belirledik. Bu bütçe ile genç oyunculara daha fazla yatırım yapacağız. Transfer politikamızda da gençlere ağırlık vereceğiz. Bu hafta eski oyuncularımız ile yeniden anlaşacağız." dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer'in Açıklamaları

Yeni teknik direktör Sinan Yücer, İnegölspor'a gelmekten dolayı heyecanlı olduğunu belirtti. Yücer, "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Kadromuzu gençleştirerek, insanların gurur duyacağı bir takım oluşturmak hedefimiz. Başarı için bilgi ve tecrübe önemli, ancak en önemlisi sabırdır. Yönetim ve taraftarlarımızdan sabır istiyorum. Geçtiğimiz sezondan 6-7 oyuncumuzu kadroda tutmak istiyoruz. Kulübümüzün ekonomik şartları ve oyuncuların burada kalma isteği önemli. Geniş bir kadro kurarak, takımı kademeli olarak gençleştirmek istiyoruz. Genç, atletik ve teknik oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yücer ayrıca, "Yeni sezon için 18 Temmuz'da toplanacağız. 14-16 Temmuz tarihlerinde amatör oyuncular için seçmeler yapacağız. Ayın 18'inde çift idmanla kampı başlatacağız ve 1 Ağustos'ta Afyon'da 12 günlük bir kamp yapacağız. Hazırlık döneminde 8 hazırlık maçı planlıyoruz ve 1 Eylül itibari ile lige başlamayı düşünüyoruz." dedi.

Sportif Direktör Raşit Sert'in Görüşleri

Sportif Direktör Raşit Sert, İnegölspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Sert, "İşimiz kolay değil hatta çok zor. Piyasa çok yüksek ve acele etmeyeceğiz. Kulübümüzün ekonomik yapısını biliyoruz ve planlarımız doğrultusunda genç, dinamik, üreten bir takım kurmayı hedefliyoruz. 25-30 genç oyuncuyu takip ediyoruz ve bu gençleri İnegölspor’a kazandırmak istiyoruz. Taraftarımızdan sabırlı olmalarını ve yönetimimizi desteklemelerini istiyoruz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, teknik direktör Sinan Yücer ve sportif direktör Raşit Sert ile resmi sözleşme imzalandı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Sarıyer 1 3 3
2 1461 Trabzon F.K 1 2 3
3 Altınordu 1 2 3
4 GMG Kastamonuspor 1 1 3
5 Kırklarelispor Futbol A.Ş 1 1 3
6 Batman Petrolspor 1 1 3
7 Adana 1954 F.K 1 1 3
8 Altay 1 0 1
9 Anagold 24Erzincanspor 1 0 1
10 İskenderunspor A.Ş 1 0 1
11 Tuzlaspor A.Ş 1 0 1
12 Fethiyespor 1 -1 0
13 Karaköprü Belediye Spor 1 -1 0
14 Kepez Spor FK 1 -1 0
15 Ankaraspor 1 -1 0
16 İnegölspor 1 -2 0
17 Isparta 32 Spor 1 -2 0
18 Hes İlaç Afyonspor 1 -3 0