İnegölspor’dan transfer atağı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’dan transfer atağı
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
22 Ağu 2024 / Per 13:45
2 dk okuma / 1.200 Kez Okundu
| | |

Temsilcimiz İnegölspor, BAL Ligi ekiplerinden İznikspor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Mete Tetik ile 3 yıllık anlaşma sağlarken, Karaman Futbol Kulübü’nden kanat oyuncusu İbrahim Can Köse ile 1 yıllık anlaşma, Van Spor’dan orta saha oyuncusu Alpay Koçaklı ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

MUSTAFA METE TETİK İLE 3 YILLIK ANLAŞMA

İnegölspor, orta saha oyuncusu Mustafa Mete Tetik ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki genç yetenek, daha önce Atakaş Hatayspor altyapısında forma giymiş ve ardından İznikspor'a transfer olmuştu. İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Serkan Bak, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Mete kardeşimiz uzun süredir takımımızla antrenmanlara çıkıyordu. Bugün resmi sözleşmeyi imzalayarak kulübümüze uzun yıllar hizmet etmesini umuyoruz" dedi.

Mustafa Mete Tetik ise İnegölspor’a transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Profesyonel imzayı atmanın heyecanını yaşıyorum. Kulübümüze uzun yıllar katkı sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Serkan Bak - Yeni Transfer Mustafa Mete Tetik 

İBRAHİM CAN KÖSE İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME

İnegölspor, kanat oyuncusu İbrahim Can Köse ile de 1 yıllık anlaşmaya vardı. Karaman Futbol Kulübü'nden transfer edilen İbrahim Can Köse, Afyon kampında gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan, "Kendisinin takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminiz. Son 3 sezondur 2.Ligde üst üste Play-Off oynama başarısı gösteren ve 1 kez de Play-Off’ta şampiyonluk yaşayan Alpay Koçaklı kardeşimiz ile de 2 yıllık anlaşma sağladık. Alpay kardeşimiz bir önceki sezon Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşamış, geçtiğimiz sezonda Van Spor ile Play-Off oynamıştı. Kariyeri başarılarla dolu olan Alpay kardeşimiz inşallah İnegölspor’umuzda başarılarına başarı katacak. " şeklinde konuştu.

İbrahim Can Köse ise İnegölspor'a gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Takımımıza en iyi şekilde katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Hedeflerimize ulaşmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan - Yeni transfer İbrahim Can Köse

CAMİAYI YAKINDAN BİLİYORUM

Alpay Koçaklı ise “İnegölspor camiasını yakından biliyorum. Daha önce İnegölspor’a karşı oynama şansı da yakalamıştım. İnşallah bundan sonra İnegölspor’umuzun başarısı için mücadele edeceğim. Buraya geldiğim için çok mutluyum.”şeklinde konuştu.

İnegölspor'un transfer çalışmaları devam ederken, taraftarlar yeni sezon için umutlu bekleyişini sürdürüyor.

İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Ünalan - Yeni transfer Alpay koçaklı

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 GMG Kastamonuspor 3 4 9
2 Altınordu 3 4 7
3 Anagold 24Erzincanspor 3 4 7
4 Adana 1954 F.K 3 2 7
5 Batman Petrolspor 3 2 6
6 Sarıyer 3 3 5
7 1461 Trabzon F.K 3 0 4
8 İskenderunspor A.Ş 3 0 4
9 Kırklarelispor Futbol A.Ş 3 0 4
10 Tuzlaspor A.Ş 3 0 4
11 Altay 3 -1 4
12 İnegölspor 3 -1 4
13 Fethiyespor 3 -2 3
14 Kepez Spor FK 3 -1 2
15 Ankaraspor 3 -2 1
16 Karaköprü Belediye Spor 3 -3 1
17 Isparta 32 Spor 3 -4 1
18 Hes İlaç Afyonspor 3 -5 0