İnegölspor Yönetimi U-19 Takımını Ziyaret Edip Baklava İkramında Bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor Yönetimi U-19 Takımını Ziyaret Edip Baklava İkramında Bulundu
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
07 Eyl 2024 / Cmt 13:08
2 dk okuma / 131 Kez Okundu
| | |

İnegölspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar ve yönetim, U-19 takımının antrenmanını ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti ve altyapı hedeflerini paylaştı.

İnegölspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, Sportif Direktör Raşit Sert ve Teknik Direktör Sinan Yücer, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren U-19 takımının antrenmanını ziyaret etti ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

Starwood altyapı tesislerinde yapılan antrenman sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, "Sizi ziyaret etmek istedik. Bizim için değerli olduğunuzu hissetmenizi istiyoruz. İnşallah bu akademi liglerinde başarılı olursunuz. Hocamızla gerekli istişareleri yapıyoruz. Bizim istediğimiz, A takım kadrosunda altyapımızdan 8-10 tane oyuncunun yer alması. Bunun çalışmalarını yapacağız. Zamanla bunu oturtacağız ve arkadaşlarımız bu çalışmaları yürütecekler. İnegölspor, kendi özüne döndüğünde başarı kendiliğinden gelecektir. Size güveniyoruz ve güzel bir sezon geçirmenizi diliyoruz. Gelecekte profesyonel hayata geçmenizi umut ediyoruz. Geçmişte altyapıdan yetişen oyuncularımız A takımda başarılar elde etmişti ve bu başarıyı tekrar yakalamak istiyoruz," dedi.

Teknik Direktör Sinan Yücer ise, "Hepinize hayırlı sezonlar diliyorum. Hocanızla görüştük ve her hafta Çarşamba günleri A takımla genç takım maçları yapacağız. Burada yaptığımız seçmelerde beğendiğimiz bir oyuncuyu A takıma dahil ettik ve geçtiğimiz hafta ilk 11’de sahaya çıktı. Sizler de bu seviyeye gelmek için çok çalışmalısınız. İnegölspor, kendi yetiştirdiği oyuncularla hareket eden bir kulüp olacak. Burada temelleri atıyoruz ve sizlerin A takım oyuncuları olmasını umuyoruz. Başarılar diliyorum," şeklinde konuştu.

Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin de, "Kulüp kültürümüzde altyapı, A takımın iskeletinde var. Zaman zaman dalgalanmalar olabilir ama önümüzdeki yıllarda daha sağlıklı olacağımızı düşünüyorum. Kulüp başkanımızın, yöneticilerimizin ve A takım antrenörümüzün ziyaretleri bizler için büyük onur. Hepinize teşekkür ederiz. Umuyoruz ki bu motivasyon yükselir ve oyuncu katkısını A takıma sağlayabiliriz," ifadelerini kullandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 GMG Kastamonuspor 3 4 9
2 Altınordu 3 4 7
3 Anagold 24Erzincanspor 3 4 7
4 Adana 1954 F.K 3 2 7
5 Batman Petrolspor 3 2 6
6 Sarıyer 3 3 5
7 1461 Trabzon F.K 3 0 4
8 İskenderunspor A.Ş 3 0 4
9 Kırklarelispor Futbol A.Ş 3 0 4
10 Tuzlaspor A.Ş 3 0 4
11 Altay 3 -1 4
12 İnegölspor 3 -1 4
13 Fethiyespor 3 -2 3
14 Kepez Spor FK 3 -1 2
15 Ankaraspor 3 -2 1
16 Karaköprü Belediye Spor 3 -3 1
17 Isparta 32 Spor 3 -4 1
18 Hes İlaç Afyonspor 3 -5 0