Ünlüler de Güvende Değil! Cansu Canan Özgen Dolandırıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ünlüler de Güvende Değil! Cansu Canan Özgen Dolandırıldı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 12:29
1 dk okuma / 13 Kez Okundu
| | |

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, banka dolandırıcılığına kurban gitti. Kendisini banka görevlisi olarak tanıtan kişi tarafından 450 bin TL dolandırılan Özgen'in şikayeti üzerine şüpheli tutuklandı.

Ünlü Sunucu Cansu Canan Özgen Dolandırıldı!

Ünlü televizyon sunucusu Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların hedefi oldu. Geçtiğimiz aylarda yaşanan olayda, banka numarasına benzeyen bir hattan aranan Özgen, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan bir kişi tarafından 450 bin TL dolandırıldı.

Olay Nasıl Gelişti?

Olay, Mustafa A. isimli şahsın banka numarasına benzer bir hattan Cansu Canan Özgen'i aramasıyla başladı. Kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli, Özgen'e hesap güvenliği gerekçesiyle bazı işlemler yapması gerektiğini söyledi. Özgen de arayanın banka görevlisi olduğuna inanarak şüphelinin talimatlarını uyguladı. Bu sırada şüpheli, Özgen'in hesabına erişerek 450 bin TL'yi başka bir hesaba aktardı. Durumu fark eden Özgen, hemen bankayla iletişime geçerek dolandırıcılığı bildirdi.

Şüpheli Tutuklandı

Cansu Canan Özgen'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli Mustafa A. yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüpheli, "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıl hapis cezasıyla yargılanacak.

Ünlü İsimden Uyarı

Yaşanan bu olay, ünlü isimlerin de dolandırıcılığa karşı dikkatli olması gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. Cansu Canan Özgen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı ve bankayla ilgili işlemlerde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.