Umut Akyürek: 'Kızımın Durumu Kontrolden Çıktı, Korkuyorum'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Umut Akyürek:
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
17 Eki 2024 / Per 10:11
1 dk okuma / 70 Kez Okundu
| | |

Umut Akyürek, kızı Melek Bal'ın yasaklı madde kullandığını açıkladı. Ünlü sanatçı, yaşadığı zor süreçleri ve çaresizliğini sosyal medyada paylaştı.

UMUT AKYÜREK'TEN KIZIYLA İLGİLİ ÜZÜCÜ AÇIKLAMA

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul hakkında üzücü açıklamalarda bulundu. Akyürek, kızı Melek Bal'ın yasaklı madde kullandığını ve bu durumun korkunç boyutlara ulaştığını belirtti. Ünlü sanatçı, yaşadığı korku nedeniyle kendisini odaya kilitlemek zorunda kaldığını ifade etti.

"KENDİMİ ODAYA KİLİTLEDİM"

Umut Akyürek, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, yaşadıklarının zorluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu, yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Daha önce defalarca çağırdık ama çözüm olamıyor."

"MADDE KULLANIYOR VE DURUM KONTROLDEN ÇIKTI"

Akyürek, kızının sadece psikolojik sorunları olmadığını, aynı zamanda madde bağımlılığıyla da mücadele ettiğini belirtti. Bu durumu şu sözlerle açıkladı: "Kızımın psikiyatrik rahatsızlıkları vardı ama işin boyutları çok daha farklı. Çünkü madde de kullanıyor ve bu nedenle kendini kontrol edemiyor. Durum korkunç boyutlara ulaştı."

"SANATÇI OLDUĞUM HALDE GÜCÜM YETMİYOR"

Sanatçı, kızının bağımlılığı karşısında ne kadar çaresiz kaldığını vurgularken, sanatçı olmasına rağmen bu duruma çözüm bulamadığını belirtti: "Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Reşit olduğu için kendi rızası olmadan hastaneye yatıramıyorum. Babasıyla birlikte aylardır bir mahkeme sürecini bekliyoruz. Korkuyoruz, başına bir şey gelecek... Ya ölecek, ya öldürecek, ya bize zarar verecek."

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.