Tunç Şatıroğlu Hakkında Bilmeniz Gerekenler: Kimdir, Nereli?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tunç Şatıroğlu Hakkında Bilmeniz Gerekenler: Kimdir, Nereli?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
07 Eyl 2024 / Cmt 15:15
1 dk okuma / 350 Kez Okundu
| | |

Tunç Şatıroğlu kimdir? Ünlü ekonomistin yaşı, eğitimi ve finansal analizleri hakkında merak edilenleri keşfedin. Kanal Finans ve finansal piyasalara dair detaylar.

Tunç Şatıroğlu Kimdir? Tunç Şatıroğlu Kaç Yaşında, Nereli? Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Eğitimine ABD’de New Hampshire College’da devam eden Şatıroğlu, burada MBA ve MS Finance programlarını en yüksek not ortalamasıyla tamamlamıştır. Meslek hayatına TEB Ekonomi Araştırmaları’nda finansal analist olarak başlayan Şatıroğlu, finansal analiz ve portföy yönetimi alanlarında yazılım geliştirme projelerinde proje lideri olarak görev yapmıştır. Halen bu alandaki faaliyetlerini danışman olarak sürdürmektedir. Aynı zamanda Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı bulunan Şatıroğlu, Kanalfinans.com sitesinin kurucusudur ve burada finansal piyasalar hakkında temel ve teknik analize dayanan yorumlarını paylaşmaktadır.

Kanal Finans Kanal Finans, Tunç Şatıroğlu tarafından kurulan ve finansal piyasalar hakkında temel ve teknik analize dayanan yorumların paylaşıldığı bir web sitesi ve YouTube kanalıdır. Bu platformlarda hisse senedi, altın, döviz, kripto para gibi farklı varlıklar hakkında analizler ve stratejiler sunulmaktadır.

Şatıroğlu’nun Analizleri Tunç Şatıroğlu, analizlerinde hem temel hem de teknik analiz yöntemlerini kullanmaktadır. Temel analizde şirketlerin mali performansları, sektör analizleri ve makroekonomik gelişmeler incelenirken; teknik analizde fiyat hareketleri, hacim verileri ve çeşitli göstergeler değerlendirilmektedir. Şatıroğlu’nun analizleri, finansal piyasalara ilgi duyan yatırımcılar ve yatırım danışmanları tarafından sıkça takip edilmektedir.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.