Terörist başı Gülen'in cenazesinde dikkat çeken görüntü! Fotoğraftaki Adil Öksüz mü?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Terörist başı Gülen
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
25 Eki 2024 / Cum 10:50
1 dk okuma / 6.071 Kez Okundu
| | |

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için New Jersey’deki Skylands Stadium’da gizli bir cenaze töreni düzenlendi. Törende, firari Adil Öksüz’ün görüntülendiği iddiaları gündem oldu.

NEW JERSEY’DE FETÖ ELEBAŞI İÇİN GİZLİ CENAZE TÖRENİ
ABD'nin New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium'da, 20 Ekim'de öldüğü duyurulan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için bir cenaze töreni düzenlendi. Tören, örgüt mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

TÖRENDE YÜZLERİNİ GİZLEME ÇABASI
Törene katılan FETÖ mensupları, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı. Örgütün toplanma yeri bilgileri son ana kadar gizli tutulurken, WhatsApp gruplarından yapılan bilgilendirme mesajlarıyla cenazeye katılacaklara yüzlerini gizlemeleri tavsiye edildi.

QR KOD İLE STADYUMA GİRİŞ YAPILDI
Öğlen saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ üyeleri, QR kodları ile giriş yaptı. Maske, şapka ve gözlük takmaları yönündeki uyarılara uyulurken, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek amacıyla yüzlerini elleriyle gizleyen sarı yelekli kişiler dikkat çekti.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN GÖRÜNTÜLENDİĞİ İDDİA EDİLDİ
15 Temmuz hain darbe girişiminin kilit ismi ve örgütün TSK imamı olan Adil Öksüz’ün, FETÖ lideri Gülen’in cenaze töreninde bulunduğu öne sürüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, tabutun arkasında görülen kişinin Adil Öksüz olduğuna dair iddialar gündem oldu.

GİZEMLİ TOPLANMA VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Cenaze törenine katılacak FETÖ üyelerine yönelik olarak, "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak." şeklinde mesajlar gönderildiği öğrenildi. 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.