Sinan Yücer'den Kırklarelispor maçı sonrası flaş açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sinan Yücer
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
13 Eki 2024 / Paz 17:57
1 dk okuma / 2.221 Kez Okundu
| | |

İnegölspor Teknik Direktörü, 1-1’lik Kırklarelispor beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, takımının performansını değerlendirdi. 'İkinci golü atmamız lazımdı, çok üzgünüz' ifadelerini kullanan teknik adam, son vuruşlardaki eksikliklere dikkat çekti.

İNEGÖLSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN KIRKLARELİSPOR MAÇI YORUMU
İnegölspor, 1-1'lik Kırklarelispor beraberliği sonrası teknik direktör Sinan Yücer pozisyonları değerlendirile bilse idi maçı 4-0 kazanabileceklerini belirtti.. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan teknik adam, "Maça çok iyi başladık, öne geçtik, her şey bizim istediğimiz gibi gidiyordu" dedi. Rakibin eksilmesiyle topa daha çok sahip olduklarını vurgulayan teknik direktör, kaçan fırsatlar nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İKİNCİ GOLÜ ATAMAMAK MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Teknik direktör Sinan Yücer , "İkinci golü atmamız lazımdı, devre arasında futbolcularıma bunu söyledim. Rakip, son dakikalarda gol arayışına geçti. Maçın son dakikalarında topu düşürdük ve golü yedik" ifadelerini kullanarak, galibiyetin ellerinden kaçtığını belirtti.

TAKIM SAVUNMASINDA ORGANİZASYON İYİYDİ, SON VURUŞLARDA EKSİK KALDIK
Takımın savunma anlamında daha organize olduğunu belirten teknik Yücer, "Son vuruş eksikliğimiz vardı, pozisyonları değerlendirip rakibi maçtan koparmamız lazımdı. En kötü maçı 1-0 bitirmemiz lazımdı" diyerek son vuruşlardaki eksikliklere dikkat çekti.

ÖZGÜVEN VE MORAL TAKIMI GÜÇLENDİRECEK
Açıklamalarında, "Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Rakibimiz 10 kişiyle iyi mücadele etti, önemli olan bizim oyunumuz. Zor bir maça gideceğiz ama kimseden korkumuz yok" sözleriyle önümüzdeki maçlar için umutlu olduklarını ifade etti. Teknik direktör Sinan Yücer, özgüven ve moralin takımın performansını artıracağını vurguladı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.