Semih Çelik’in Annesi: “İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Semih Çelik’in Annesi: “İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı”
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 16:19
1 dk okuma / 369 Kez Okundu
| | |

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i öldüren Semih Çelik'in annesi, oğlunun hastalığından bahsetti ve İkbal Uzuner’i suçladı. Anne Hafize Çelik, İkbal’in oğlunu rahatsız ettiğini iddia etti.

SUR CANİSİNİN ANNESİNDEN ŞOK SUÇLAMALAR

İstanbul Fatih’te, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından öldürülmesinin yankıları sürüyor. Tüm Türkiye’yi dehşete düşüren olay hakkında, katil zanlısının annesi Hafize Çelik, A Haber’e konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"İKBAL OĞLUMU HİÇ RAHAT BIRAKMADI"

Hafize Çelik, Semih Çelik'in hastalığı nedeniyle zorluklar yaşadığını ve doktor doktor gezdiklerini söyledi. Ancak, oğlunun böyle bir suç işleyeceğini asla tahmin edemediğini belirten anne, "Benim çocuğum böyle bir çocuk değil. Hastaydı, elimden geleni yaptım ama o İkbal onu hiç rahat bırakmadı, sürekli aradı" ifadelerini kullandı.

"AİLEYE 'ORTADAN KAYBOLUN' DEDİM"

Anne Hafize Çelik, İkbal Uzuner'in ailesini de uyardığını ve oğlunun normal olmadığını dile getirdi. Çelik, “Oğlum tehlikeli, önlem almanız gerek” diyerek aileyi uyarmış olduğunu belirtti.

"SEMİH DAHA ÖNCE DE İNTİHAR ETTİ"

Hafize Çelik, oğlunun İkbal Uzuner ile birlikte intihar etmeyi planladıklarını ancak İkbal'in vazgeçtiğini söyledi. Semih Çelik'in kalbine bıçak saplayarak intihar girişiminde bulunduğunu ve hastanede yattığını ifade etti. Anne, her iki tarafın da ciddi psikolojik sorunları olduğunu belirtti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir