Sedat Peker'den Köfteci Yusuf'a Kumpas İddialarına Yanıt: 'Gerilmeye Başladım'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sedat Peker
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 00:33
1 dk okuma / 1.997 Kez Okundu
| | |

Sedat Peker, Köfteci Yusuf'a yönelik kumpas iddialarına yanıt verdi. Peker, Köfteci Yusuf'la ilgili suçlamalara dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Sedat Peker'DEN KÖFTECİ YUSUF İDDİALARINA YANIT
Suç örgütü lideri Sedat Peker, vatandaşlara domuz eti yedirdiği Bakanlık raporlarıyla ortaya çıkan Köfteci Yusuf'a yönelik kumpas kurma iddialarına dair sessizliğini bozdu. Peker, "Ne Köfteci Yusuf'muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Biz onun sattığı kadar her Bayram kurban bağışlıyoruz. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KÖFTECİ YUSUF'A KURULAN KUMPAS İDDİASI
Ünlü köfteciye çökmek istediği gerekçesiyle davalık olan Sedat Peker ve 19 tutuksuz sanık, "domuz eti" iddialarını ortaya atmakla suçlanıyor. Peker'in suç örgütü kurarak Köfteci Yusuf'a yönelik nitelikli yağma girişiminde bulunduğu öne sürülmüştü.

Sedat Peker SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Sedat Peker, gazeteci Erk Acarer'e yaptığı açıklamalarda, Köfteci Yusuf ile arasında bir problem olmadığını belirterek, "Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim." dedi.

DAVA SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Köfteci Yusuf ve Sedat Peker arasında yaşanan dava süreci halen devam ediyor. 19 sanığın yargılandığı davanın bir sonraki duruşması temmuz ayına ertelendi. Sedat Peker hakkında ise yakalama ve kırmızı bülten kararlarının devamına hükmedildi.

BİRLEŞTİRME KARARI KALDIRILDI
Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava ile İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava arasında birleştirme uyuşmazlığı yaşanmış, ancak Yargıtay 5. Ceza Dairesi davaların ayrı yürütülmesine karar vermişti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir