Savunma Sanayii Fonu İçin Kredi Kartı Kesinti Teklifi Geri Çekildi!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Savunma Sanayii Fonu İçin Kredi Kartı Kesinti Teklifi Geri Çekildi!
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 18:05
1 dk okuma / 1.404 Kez Okundu
| | |

Kredi kartlarından Savunma Sanayii Fonu'na yapılacak kesintiyi içeren yasa teklifi geri çekildi. Yasa teklifi neden geri çekildi, detaylar haberimizde.

750 TL KESİNTİ ÖNGÖREN yasa TEKLİFİ GERİ ÇEKİLDİ
Limiti 100 bin TL ve üzerindeki kredi kartlarından 750 TL'lik pay alınmasını öngören yasa teklifi geri çekildi. Vatandaşların bu düzenlemeye yönelik tepkileri üzerine AK Parti, teklifi yeniden değerlendirmek üzere geri çekme kararı aldı.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: YENİDEN DEĞERLENDİRME YAPILACAK
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "teklife yönelik vatandaşın eleştirileri oldu. Teklifimizi bütçe sonrası tekrar değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, kesinti düzenlemesi hakkında yeni bir süreç başlatılabileceğini işaret ediyor.

VATANDAŞLAR yasa TEKLİFİNE TEPKİ GÖSTERDİ
yasa teklifi açıklandığından bu yana, kredi kartı kullanıcıları sosyal medya üzerinden düzenlemeye yönelik eleştirilerini dile getirdi. "750 TL kesinti istemiyoruz" ve "Kredi kartı limit kesintisi adaletsiz" şeklinde paylaşımlar gündemde geniş yer buldu.

BÜTÇE SONRASI YENİ DÜZENLEME YOLDA MI?
yasa teklifinin geri çekilmesi, bütçe sonrasında yeni bir düzenlemenin yapılabileceği beklentisini doğurdu. Hükümetin bu süreçte, kredi kartı kullanıcılarını koruyacak ve vatandaş memnuniyetini sağlayacak yeni düzenlemeler üzerinde çalışacağı belirtiliyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.