Salim Güran kimdir? Neden gözaltına alındı?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Salim Güran kimdir? Neden gözaltına alındı?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
31 Ağu 2024 / Cmt 14:09
1 dk okuma / 1.021 Kez Okundu
| | |

Diyarbakır'da kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası Salim Güran gözaltına alındı. Salim Güran neden gözaltına alındı?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları, yeni bir gelişmeyle sarsıldı. Kayıp kızın amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı olan Salim Güran, soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

21 Ağustos'tan beri kayıp olan Narin Güran'ın ailesinin ihbarı üzerine başlatılan soruşturma, son günlerde yeni bir boyut kazandı. Elde edilen deliller doğrultusunda şüphelilerin çevresi genişletildi ve amca Salim Güran gözaltına alındı. Şu anda jandarmadaki işlemleri devam eden Güran'ın, kayıp kızın bulunmasında önemli bir rol oynayabileceği düşünülüyor.

Narin Güran'ın anne ve babasından alınan DNA örnekleri, şüphelinin DNA'sı ile karşılaştırılacak. Bu karşılaştırma sonucu, soruşturmada önemli bir dönüm noktası olabilir. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın tüm yönleriyle titizlikle araştırıldığını açıkladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.