Murat Ağırel ölüm tehditti mi aldı? Tehdit videosunu paylaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Murat Ağırel ölüm tehditti mi aldı? Tehdit videosunu paylaştı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
03 Eyl 2024 / Sal 14:08
1 dk okuma / 69 Kez Okundu
| | |

Gazeteci Murat Ağırel, kendisine gönderilen bir videoda ölüm tehdidi aldı. Maskeli bir şahıs, Ağırel'in öldürülmesi için ihale açıldığını iddia etti.

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medyada hızla yayılan ve kendisine de gönderilen bir videoyu paylaştı. Videoda maskeli bir şahıs, Ağırel'in öldürülmesi için bir vekil tarafından ihale açıldığını iddia ediyor.

Videoda konuşan maskeli kişi, Murat Ağırel’in öldürülmesi için "botokslu başkan" olarak tanımladığı bir kişinin faaliyete geçtiğini öne sürdü. Ağırel, bu tür tehditlerin kendisi için yeni olmadığını belirterek, "Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim. Ancak, her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor" dedi.

maskeli şahıs videoda, devlet içindeki bazı kişilerin ifşa edileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Gazeteci Murat Ağırel'in ihalesi sana geldi. Yalan mı? Yalansa çık yalan de. Cinayet senin branşın. Murat Ağırel'i öldürmek için faaliyete geçtiğini biliyorum. Bir dahaki videoda hangi vekilin sana bu işi ihale ettiğini de anlatacağım."

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.