Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi Kolombiya'ya mı gitti?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli Piyango
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
01 Oca 2024 / Pzt 13:30
1 dk okuma / 1.385 Kez Okundu
| | |

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon liralık büyük ikramiye, Milli Piyango Online'dan alınan bir tam bilete çıktı. Ancak, biletin yurt dışından satın alındığı iddiaları gündeme geldi.

Büyük ikramiyeyi kazanan biletin numarası 3-5-5-0-0-5-4 olarak açıklandı. Bilet, Milli Piyango Online'dan alınan bir tam bilete çıktı.

Büyük ikramiyenin yurt dışından satın alındığı iddiaları sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kazanan kişinin Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören olduğunu iddia etti.

Milli Piyango İdaresi, büyük ikramiyenin yurt dışından satın alındığını doğrulayan veya yalanlayan bir açıklama yapmadı.

İddialara nasıl yanıt verilecek?

Milli Piyango İdaresi, büyük ikramiyenin yurt dışından satın alındığını doğrulayacak veya yalanlayacak bir açıklama yaparsa, bu iddialar daha da gündeme oturacak. İddiaların doğru çıkması halinde, Milli Piyango İdaresi'nin bu durumla nasıl baş edeceği merak konusu.

Sonuç ne olur?

Büyük ikramiyenin yurt dışından satın alınmış olması halinde, bu durum Türkiye'deki Milli Piyango sisteminin güvenilirliğine gölge düşürebilir. İddiaların doğru çıkması halinde, Milli Piyango İdaresi'nin bu durumu nasıl açıklayacağı ve nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.