MHRS’de Sistem Değişikliği: Randevu Alma Süreçleri Yenileniyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHRS’de Sistem Değişikliği: Randevu Alma Süreçleri Yenileniyor!
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 18:05
1 dk okuma / 1.394 Kez Okundu
| | |

Sağlık Bakanlığı, Merkezi Randevu Sistemi'ndeki (MHRS) sorunların çözümü için köklü değişiklikler yapıyor. Randevu almakta zorluk çeken vatandaşlar için sistemde önemli yenilikler ön görülüyor.

randevu alma SORUNLARI GİDERİLECEK
Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan Merkezi Randevu Sistemi’nde (MHRS) yaşanan problemler için çalışmalar başladı. Milyonlarca vatandaşın randevu almak için kullandığı bu sistem, güncellemelerle daha işlevsel hale getirilecek. Bakanlık, MHRS üzerinden yaşanan sorunların çözümüne odaklanarak, vatandaşların daha verimli bir deneyim yaşamasını hedefliyor.

PROJENİN İLK ADIMI
Bakanlık, sistemdeki sorunların ana kaynağını tespit etmek için bir proje geliştirdi. Bu proje, hem MHRS kullanıcılarının randevu alma sürecindeki zorlukları inceleyecek hem de hastanelerdeki yoğunluk problemlerini ele alacak. Yapılacak yeniliklerle, sistemin daha kullanıcı dostu olması sağlanacak.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER YOLDA
Sağlık Bakanlığı yetkilileri, MHRS sisteminde önemli değişikliklerin olacağını ve bu değişikliklerin kamuoyuyla önümüzdeki günlerde paylaşılacağını duyurdu. Yeniliklerin, vatandaşların randevu alma deneyimini iyileştirmesi bekleniyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir