Masterchef Türkiye 2024 Kerem Bilginer Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Masterchef Türkiye 2024 Kerem Bilginer Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
31 Ağu 2024 / Cmt 13:50
1 dk okuma / 138 Kez Okundu
| | |

Masterchef Türkiye'de 19. ana kadro üyesi olan Kerem Bilginer kimdir? Aslen Kahramanmaraşlı olan Kerem, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu ve ABD’de Michelin yıldızlı bir restoranda sous chef olarak çalışıyor.

Masterchef Türkiye'de heyecan dolu ana kadro seçmeleri tüm hızıyla devam ederken, 19. isim olarak Kerem Bilginer kadroya katılmayı başardı. Peki, Masterchef Kerem Bilginer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Kerem Bilginer hakkında merak edilen detaylar.

Aslen Kahramanmaraşlı olan Kerem Bilginer, Yıldız Teknik Üniversitesi mekatronik mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ancak yemeğe olan tutkusunu takip ederek kariyerini aşçılığa yönlendiren Kerem, son 8 yıldır profesyonel olarak şeflik yapıyor. Yarışmaya ABD’nin New York şehrinden katılan Kerem, burada Michelin yıldızlı bir restoranda sous chef olarak çalışıyor.

Kerem Bilginer’in Masterchef Yolculuğu

İlk turda kuskuslu deniz tarağı hazırlayarak iki evet alan Kerem, ikinci turda Berkay ve Mehmet ile eşleşti. Asma yaprağında sardalya düellosunu kazanan Kerem, ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı. Ana kadroda yer alabilmek için yarışmacılardan tahin kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. İkinci turda ise şıhıl mahşi yapmaları talep edildi. Gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayarak ana kadroya dahil olan 19. isim, Kerem Bilginer oldu.

Kerem Bilginer’in Instagram Hesabı

Instagram'da aktif olan Kerem Bilginer, kendi fotoğraflarını paylaşıyor ve 7 bin 600 takipçisi bulunuyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.