MasterChef Şirin Sadegzade Kimdir ? Kaç Yaşında? Nereli?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 MasterChef Şirin Sadegzade Kimdir ? Kaç Yaşında? Nereli?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
31 Ağu 2024 / Cmt 13:47
1 dk okuma / 82 Kez Okundu
| | |

MasterChef Türkiye'de büyük sürpriz! Yedeklerden ana kadroya giren Şirin Sadegzade kimdir? Aslen İranlı olan 25 yaşındaki Şirin'in yemek tutkusu ve MasterChef macerası haberimizde.

MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta yaşanırken, yedekler arasından finale kalan Şirin Sadegzade, büyük bir başarıya imza atarak ana kadroya girmeyi başardı. Aslen İranlı olan 25 yaşındaki Şirin, yemek tutkusuyla herkesi kendine hayran bırakıyor.

Daha önce yarışmaya katıldığı halde başarılı olamayan Şirin, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Patates dolması ve çi börek gibi lezzetli yemeklerle jüriden tam not alan Şirin, ana kadro seçmelerinde de şansını zorladı ve sonunda hedefine ulaştı.

Şirin Sadegzade Kimdir?

mutfakta büyük bir tutkuyla çalışan Şirin, İnstagram hesabında yemek fotoğraflarını paylaşarak takipçileriyle buluşuyor. 20 bin takipçisi bulunan Şirin, sosyal medyada da oldukça popüler.

MasterChef Türkiye, Şirin Sadegzade ile daha da heyecanlı hale geldi. Peki, Şirin yarışmada nasıl bir yol izleyecek? Şampiyonluk yolunda en büyük rakibi kim olacak? Cevapları öğrenmek için MasterChef Türkiye'yi kaçırmayın!

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.