MasterChef 2024 Yarışmacısı Akın Kızıltaş Kimdir?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MasterChef 2024 Yarışmacısı Akın Kızıltaş Kimdir?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
07 Eyl 2024 / Cmt 15:21
1 dk okuma / 1.510 Kez Okundu
| | |

MasterChef Akın Kızıltaş kimdir? Mersinli yarışmacı Akın Kızıltaş’ın hayatı, aşçılık kariyeri, MasterChef yolculuğu ve Instagram hesabı hakkında tüm detaylar.

MasterChef Türkiye’nin 2024 sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Akın Kızıltaş, 28 yaşında ve aslen Mersinlidir. 10 yıldan fazla süredir mutfak sektöründe yer alan Akın, yemek yapmaya olan tutkusuyla sürekli kendini geliştirmiş ve farklı mutfaklarda deneyim kazanmıştır. Aşçılığın aile mesleği olduğunu belirten Akın, babası ve ağabeyinin de aşçılıkla uğraştığını söylüyor.

Akın Kızıltaş’ın MasterChef yolculuğu, firik bulgur yatağında kuzu küşleme yemeği ile başladı ve bu yemekle 3 evet alarak ilk turu geçti. İkinci turda Doğancan ve Kağan ile İzmir köfte düellosuna katılan Akın, başarılı bir performans sergileyerek yedeklere girmeye hak kazandı. Yedekler arasındaki mücadeleyi kazanarak MasterChef ana kadrosuna dahil oldu.

Instagram hesabında kendi fotoğraflarını paylaşan Akın Kızıltaş’ın 15 bin takipçisi bulunuyor ve bu sayı her geçen gün artıyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.