Köfteci Yusuf kimin? İddialar doğru mu? Yusuf Akkaş nereli

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köfteci Yusuf kimin? İddialar doğru mu? Yusuf Akkaş nereli
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
10 Eki 2024 / Per 08:35
1 dk okuma / 131 Kez Okundu
| | |

Köfteci Yusuf'un domuz eti kullandığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Peki Köfteci Yusuf'un sahibi kim, bu iddiaların gerçekliği nedir? Tüm detaylar haberimizde.

KÖFTECİ YUSUF KİMİN? DOMUZ ETİ İDDİALARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Köfteci Yusuf, Türkiye’nin en hızlı büyüyen restoran zincirlerinden biri olarak biliniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı taklit ve tağşiş ürünler listesi sonrası, Köfteci Yusuf'un domuz eti kullandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya üzerinden yayılan bu iddialar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
 
İDDİALARIN ODAĞINDA KÖFTECİ YUSUF
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın listesinde ismi geçmemesine rağmen, bazı köftecilerin domuz eti sattığı yönündeki tespitler üzerine gözler Köfteci Yusuf'a çevrildi. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve Fatih Altaylı'nın da imalarda bulunduğu bu iddialar üzerine firmanın sahibi Yusuf Akkaş ve ekibi sessizliğini koruyor.
 
AVUKAT AÇIKLAMASI: HENÜZ BİLGİ YOK
İddiaların büyümesi üzerine Köfteci Yusuf’un avukatı Ali Uslu, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Uslu, “Bu iddialarla ilgili elimizde herhangi bir bilgi yok, şu aşamada açıklama yapmamız mümkün değil” diyerek söylentilere net bir yanıt veremedi.
 
KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ KİMDİR?
1996 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde küçük bir dükkanda başlayan hikaye, kısa sürede Türkiye genelinde dev bir restoran zincirine dönüştü. Firmanın kurucusu ve sahibi Yusuf Akkaş, başarısını büyük bir ticari zekaya ve uygun fiyat politikalarına borçlu.
 
DOMUZ ETİ İDDİALARI GERÇEK Mİ?
Şu ana kadar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Köfteci Yusuf hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyada dolaşan domuz eti iddiaları henüz yanıt bulmadı ve tartışmalar devam ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir