Kerem Aktürkoğlu'ndan Dünyaya Çağrı: 'Bu Katliam Durmalı!'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kerem Aktürkoğlu
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
16 Eki 2024 / Çar 22:01
1 dk okuma / 43 Kez Okundu
| | |

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Filistin'de yaşanan insanlık dramına sosyal medyada tepki gösterdi. 'Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı' sözleriyle çağrıda bulundu.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN FİLİSTİN İÇİN ÇAĞRI
Portekiz'in Benfica takımında forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Filistin'de yaşanan insanlık dramı hakkında sosyal medyada sesini yükseltti. İsrail'in saldırıları altında olan Filistin'deki duruma dikkat çeken Kerem, bu konuda sessiz kalamayacağını belirtti.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDA DUYGUSAL MESAJLAR
Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşananları "Bir halkın çaresiz çığlığı" olarak nitelendirerek, ölen çocukların ve sivillerin yaşadığı acılara değindi. "Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı" sözleriyle Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekti.

"BU KATLİAM DURMALI" MESAJI
Kerem, paylaşımında "Bir milletin yok edilmek üzere olması" ifadesini kullanarak, durumu kınadı ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirtti. "Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün?" diyen Kerem, bu dramın son bulmasını istedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN ÇAĞRISI SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU
Kerem Aktürkoğlu'nun paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından destek gördü. Milli futbolcu, Filistin halkının yanında olduğunu belirterek, dünya kamuoyunu duyarlı olmaya çağırdı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.