Kayıp narin cinayetinde kan donduran detaylar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kayıp narin cinayetinde kan donduran detaylar
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
08 Eyl 2024 / Paz 13:06
1 dk okuma / 27.152 Kez Okundu
| | |

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, kayıp Narin Güran'ın cansız bedeninin çuval içinde, taşlarla kapatılmış olarak bulunduğunu açıkladı. Olayla ilgili detaylar ve arama çalışmalarına dair bilgiler verildi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 8 Eylül 2024 Pazar günü kayıp çocuk Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Zorluoğlu, Güran'ın cesedinin Eğertutmaz Deresi yakınlarında, bir çuvalın içinde ve üzeri taşlarla kapatılmış şekilde bulunduğunu belirtti.

Vali Zorluoğlu'nun açıklamasına göre, Narin Güran'ın bedeninin bulunduğu yer, dere kenarında sabah saat 08:45'te tespit edildi. İlk bulgular, Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına bırakıldığını ve üzerinin ağaç dalları ve taşlarla gizlendiğini ortaya koydu. Zorluoğlu, bölgedeki arama çalışmalarının tekrar yapıldığını ve ekiplerin Narin Güran'ın cenazesine ulaştığını ifade etti.

Bu trajik gelişme, bölgedeki arama çalışmalarının ve olayın detaylarının kamuoyuyla paylaşılmasına neden oldu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.