Katledilen Ayşenur Halil'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Katledilen Ayşenur Halil
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
15 Eki 2024 / Sal 17:57
1 dk okuma / 54 Kez Okundu
| | |

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik, kız arkadaşı Ayşenur Halil'i evinde katledip Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i öldürdü. Ayşenur'un babasının ifadesi ortaya çıktı. Çifte cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

DEHŞET VEREN ÇİFTE CİNAYET
İstanbul Fatih Edirnekapı'da 4 Ekim Cuma günü 19 yaşındaki Semih Çelik'in gerçekleştirdiği korkunç cinayetlerde, önce kız arkadaşı Ayşenur Halil'i kendi evinde boğazını keserek öldürdüğü, ardından İkbal Uzuner'i öldürüp intihar ettiği ortaya çıktı. Dehşet dolu anlar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

BABANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Çifte cinayet soruşturmasında Ayşenur Halil’in babası Y. Halil'in ifadelerine ulaşıldı. Baba Halil, kızını okulda zannettiklerini belirterek, "Semih'in ismini o güne kadar hiç duymamıştım. Kızım evden 'okula gidiyorum' diye çıkmıştı," dedi. Aile, yaşananları polisten öğrendi.

DİJİTAL MATERYALLER İNCELENİYOR
Türkiye’nin konuştuğu bu korkunç cinayetle ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma yürütülüyor. Cinayetlere dair dijital materyaller incelenirken, görgü tanıkları ve aile üyelerinin de ifadeleri alınıyor.

İKİNCİ CİNAYETİN DETAYLARI
Semih Çelik'in, Edirnekapı Surları’nda 19 yaşındaki İkbal Uzuner’i öldürdükten sonra kendi hayatına son vermesi, korku dolu anlara neden oldu. Çelik, Uzuner'in başını keserek surlardan atmıştı. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.