İnstagram ne zaman açılacak? Beklenen açıklama geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnstagram ne zaman açılacak? Beklenen açıklama geldi
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
09 Ağu 2024 / Cum 16:48
2 dk okuma / 8.336 Kez Okundu
| | |

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram ve Roblox'un yasaklanması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin’de Instagram ve Roblox’un yasaklanmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, sosyal medya platformlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, Instagram’ın her an açılabileceğini söyledi.

Bakan Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Instagram ve Roblox’un yasaklanmasıyla ilgili olarak şunları ifade etti: "Instagram olsun, diğer sosyal medya platformlarıyla iletişim halindeyiz. Dün tekrar arkadaşlarla bir noktaya kadar geldik. Biz de gerçekten bir an önce çözelim istiyoruz. Instagram her an açılabilir, ufak ayrıntılar kaldı."

"Asla Bir Yasakçı Zihniyet İçerisinde Değiliz"

Bakan Uraloğlu, yasakçı bir zihniyete sahip olmadıklarını vurgulayarak, "Bir kere bizim şöyle bir kurgumuz yok. Bunlar ne yaparsa nasıl davranırsa biz kapatırız. Asla böyle bir yaklaşım içerisinde değiliz. 60 milyona varan sosyal medya kullanıcısından bahsediyoruz. Biz burada yasakçı değil, özgürlükçü bir yaklaşımı benimsiyoruz" dedi.

"Bir An Önce Çözelim İstiyoruz"

Bakan Uraloğlu, sosyal medya platformlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını da vurguladı. "Instagram olsun, diğer sosyal medya platformlarıyla iletişim halindeyiz. Onların öncesinde de bildirdiğimiz şeyler vardı. Son süreçte de bildirdiğimiz konular var. Biz de gerçekten bir an önce çözelim istiyoruz," şeklinde konuştu.

"Yeni Bir Sosyal Medya Yasaklanmasıyla İlgili Aktif Çalışmamız Yok"

Uraloğlu, yeni bir sosyal medya yasağına yönelik aktif bir çalışmanın bulunmadığını belirterek, "Yeni bir sosyal medya yasaklanmasıyla ilgili bizim aktif olarak sürdürdüğümüz bir çalışma yok. Ama her halükarda takip ediyoruz ve denetliyoruz. Adana’daki Sulh Ceza Mahkemesi’nin Roblox ile ilgili aldığı karar doğrultusunda hareket ettik," dedi.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.