İkbal Uzuner'in Son Mesajları Ortaya Çıktı: 'Korkuyorum Senden'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İkbal Uzuner
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 15:48
1 dk okuma / 6.939 Kez Okundu
| | |

İstanbul'un Fatih ilçesinde kasap Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra intihar etti. WhatsApp mesajları ve cinayetin ayrıntıları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

KAN DONDURAN CİNAYET: İKİ GENÇ KIZI VAHŞİCE ÖLDÜRDÜ
İstanbul’un Fatih ilçesinde kasap Semih Çelik’in, 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i kafalarını keserek öldürdüğü korkunç bir olay yaşandı. Zanlının cinayet sonrasında çektiği 7 dakikalık video, sosyal medyada büyük tepki topladı.

İSTANBUL'UN ORTASINDA İKİ KANLI CİNAYET
Semih Çelik, önce Eyüpsultan’da Ayşenur Halil’i ardından Edirnekapı’da eski sevgilisi İkbal Uzuner’i katletti. Cinayetlerin ardından Edirnekapı surlarına çıkan Çelik, genç kızın kafasını surlardan aşağıya attıktan sonra kendisini de asarak intihar etti.

WHATSAPP MESAJLARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Cinayet sonrasında ortaya çıkan ve sosyal medyada yayılan WhatsApp mesajlarında, İkbal Uzuner’in Semih Çelik’e “Bıktım artık, korkuyorum senden. İntihar edeceğim senin yüzünden” dediği iddia edildi. Mesajlarda Çelik’in, “Bak İkbal, her zamanki yere gel yoksa seni sokaktaki kediler gibi doğrarım” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

İKBAL UZUNER'İN CEP TELEFONU ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ
Olayın ardından Uzuner’in cep telefonundaki şifreler çözüldü ancak Ayşenur Halil’in telefonundaki şifreler henüz kırılabilmiş değil. Mesajların gerçekliği konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İDDİALAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI
İddialara göre, İkbal Uzuner son mesajlarında Semih Çelik’ten korktuğunu ve ondan kaçmak istediğini belirtirken, Çelik’in tehdit dolu mesajları gündemde geniş yankı buldu. 

NOT: WhatsApp mesajı görüntüleri sosyal medyadan alınmıştır. Gerçekçiliği resmi makamlarca teyitlenmemiştir

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.