İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik’in Annesinden Çarpıcı Sözler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik’in Annesinden Çarpıcı Sözler
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
08 Eki 2024 / Sal 09:44
2 dk okuma / 636 Kez Okundu
| | |

Semih Çelik’in annesi, oğlunun iki kadını katletmesiyle ilgili konuştu. Oğlunun iyi olmadığını söyleyip aileleri uyardığını ancak trajediyi engelleyemediğini belirtti.

İstanbul Fatih’te yaşanan vahşi cinayetlerin ardından Semih Çelik’in annesi, oğluyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i katleden Semih Çelik’in annesi, oğlunun ruhsal durumu hakkında endişelerini dile getirdiğini, ancak kimsenin onu dinlemediğini söyledi.

OĞLUM İÇİN ÇOK ÇABALADIM
Anne, oğlunun bir süredir ruhsal sıkıntılar yaşadığını ve bu durumun pandemiden sonra daha da kötüleştiğini ifade etti. "Evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm, intihar etmeye kalkıştığında doktora götürdüm ama bir şeyi yok denilerek evine geri gönderildi" diye konuştu.

İKBAL’İN AİLESİNİ UYARDIM
Anne, oğlu Semih’in iyi olmadığını fark edince İkbal Uzuner’in ailesine de haber verdiğini belirtti: "Oğlum iyi değil, kızınızı uzak tutun, yoksa kötü bir şey olacak diye uyardım. Okuldan naklini aldılar ama yine de bağlantıları kopmadı."

OLAY GÜNÜNDE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YAPTILAR
Olay günü Semih’in kendisini görüntülü aradığını belirten anne, "Oğlum ne yapıyorsun, nasılsın diye sordum. Ayşenur yanındaydı, bana ekrana çıkmak istemediğini söyledi. Hiçbir anormallik fark etmedim" dedi.

SURLAR BULUŞMA MEKANIYDI
Semih Çelik’in İkbal Uzuner ile sürekli surlarda buluştuklarını anlatan anne, "Oğlum İkbal’i bir türlü bırakamadı. Onlar sürekli surlarda görüşüyordu, bu bağı koparamadılar" diye konuştu.

UYUŞTURUCU KULLANIMI PANDEMİDEN SONRA BAŞLADI
Semih Çelik’in pandemiden sonra odasına kapanıp çizimler yaptığını belirten anne, uyuşturucu kullanımının da bu dönemde başladığını düşündüğünü söyledi. "Odasında tabiat ve kadın figürleri çizerdi, hiçbir zaman kötü çizimlerle karşılaşmadım" dedi.

KEŞKE KENDİNE ZARAR VERSEYDİ
Anne, yaşadığı acıyı anlatırken şunları ekledi: "Kimse beni anlamıyor, ben kötü değilim, çok çabaladım ama evladımı kurtaramadım. Keşke sadece kendine zarar verseydi de o iki gencecik kıza zarar vermeseydi."

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir