Hakem Elif Karaaslan'ın videosu yayınlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakem Elif Karaaslan
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
13 Eki 2024 / Paz 09:45
1 dk okuma / 7.539 Kez Okundu
| | |

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası alan Elif Karaarslan, cinsel ilişki videosu skandalı sonrası sosyal medyada takipçi sayısını hızla artırdı. Karaarslan, hukuki mücadelesine sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

cinsel ilişki videosu iddiasıyla gündeme gelen kadın hakem ELİF KARAARSLAN'IN TAKİPÇİ SAYISI ARTIYOR.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ömür boyu men cezası verdiği Karaarslan, yaşanan skandalın ardından sosyal medyada kısa süre içinde binlerce yeni takipçi kazandı.

 
TFF'NİN MEN KARARI VE HUKUKİ MÜCADELE
Geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki videosu ortaya çıktığı gerekçesiyle TFF, 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan ve gözlemci Orhan Erdemir hakkında ömür boyu men cezası verdi. Karaarslan, bu karara tepki göstererek hukuki bir mücadele başlatacağını açıkladı. "Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız" ifadelerini kullanan Karaarslan, sosyal medya hesabında takipçi artışı yaşamaya başladı.
 
SOSYAL MEDYADA DESTEK ÇAĞRISI
Karaarslan, yaşanan olay sonrası yaptığı açıklamalarda, "Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım" dedi.
 
24 YAŞINDAKİ GENÇ HAKEMİN HAYATI
9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğan Elif Karaarslan, alt liglerde hakemlik yaparken sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapıyordu. Olay sonrası takipçi sayısı hızla artan Karaarslan, skandalın patlak vermesiyle 452 bin takipçiye ulaştı. Karaarslan, yaşanan süreçte hakkındaki iddiaları reddetse de hakemlik kariyerinin sona erdiğini belirtti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.