Hakem Elif Karaaslan özel içeriklerine abonelik başlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakem Elif Karaaslan özel içeriklerine abonelik başlattı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
17 Eki 2024 / Per 14:08
1 dk okuma / 113 Kez Okundu
| | |

Cinsel ilişki videosuyla gündeme gelen hakem Elif Karaarslan, TFF tarafından ömür boyu men edildikten sonra sosyal medyada büyük ilgi gördü. Karaarslan, bu ilgiyi ücretli abonelik sistemiyle değerlendiriyor.

ELİF KARAARSLAN, sosyal medyaDA POPÜLERLİK KAZANDI
cinsel ilişki videosu iddialarıyla gündeme gelen hakem Elif Karaarslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ömür boyu men cezası aldı. Bu olayın ardından genç hakemin sosyal medya hesabı kısa sürede binlerce takipçi kazandı.

TFF'NİN CEZASI SONRASI ÜCRETLİ ABONELİK
Karaarslan, sosyal medya platformundaki takipçi artışını ücretli abonelik sistemine çevirerek değerlendirdi. Aylık 32,99 TL karşılığında özel içeriklerine erişim sağlanabileceğini duyuran Karaarslan, bu şekilde yeni bir gelir modeli oluşturdu.

NE OLMUŞTU? OLAYIN DETAYLARI
61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir ile 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan arasında geçtiğimiz sezon ilişki yaşandığı öne sürülen video sosyal medyada yayılmıştı. TFF, bu olayın ardından her iki ismi de görevlerinden ömür boyu men etti. Karaarslan, videonun kendisine ait olmadığını ve yapay zeka ürünü olduğunu belirterek hukuki mücadele başlatacağını duyurdu.

TAKİPÇİLERİNE ÖZEL İÇERİKLER SUNUYOR
Genç hakem, sosyal medyadaki büyük ilgiyi fırsata çevirerek özel içeriklerini ücretli abonelikle sunuyor. Karaarslan, Instagram hesabında bu içeriklere erişmek isteyenlerden aylık 32,99 TL talep ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.