Güran ailesi cinayeti unuttu para derdine düştü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Güran ailesi cinayeti unuttu para derdine düştü
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
02 Eki 2024 / Çar 18:42
1 dk okuma / 2.397 Kez Okundu
| | |

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ailesi, sosyal medya paylaşımlarına dava açmak için 12 avukat tuttu. 415 suç duyurusu yapılırken, cinayetin aydınlatılması için askeri üsteki 'şahin gözü' kameralarının görüntüleri de incelendi.

Diyarbakır'da, 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturması devam ediyor. Tavşantepe Köyü'nde gerçekleşen olayın ardından, Güran Ailesi'nin sosyal medyadan yapılan olumsuz paylaşımlara karşı dava açmak için 12 avukat tuttuğu ve bugüne kadar 415 suç duyurusunda bulundukları öğrenildi.

Güran Ailesi’nin avukatları, sosyal medya paylaşımlarına yönelik davalı tarafa arabuluculuk sistemiyle teklif gönderiyor ve bu teklifler kabul edildiğinde aileye maddi tazminat ödeniyor.

Cinayetin aydınlatılması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından askeri üsteki 'şahin gözü' kameralarının görüntüleri incelendi. 7 dakika 28 saniyelik kayıtlar, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Narin'in kaybolduğu gün köyden dere yatağına doğru aracını sürdüğünü gösterdi. Bahtiyar’ın, Narin'in cansız bedenini bir çuval içinde dere yatağına götürdüğü ve cesedi kayalarla gizlediği belirlendi.

Görüntüler ve yer gösterme tutanakları, Nevzat Bahtiyar’ın cinayeti itiraf ettiği bilgileri doğrularken, cinayetin detaylarına dair soruşturma devam ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir