Gebze Belediyesi Hangi Belediye Kazandı? Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Kimdir?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gebze Belediyesi Hangi Belediye Kazandı? Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Kimdir?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 16:00
1 dk okuma / 589 Kez Okundu
| | |

Gebze’de sokak köpeklerinin ölü olarak bulunmasının ardından vatandaşlar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün kim olduğunu ve hangi partiye mensup olduğunu merak etmeye başladı. Detaylar haberimizde.

Gebze’de belediyeye ait sokak hayvanları geçici bakım ve rehabilitasyon merkezinde onlarca sokak köpeği çöp torbalarının içinde ölü olarak bulundu. Bu üzücü olay, şehirde büyük tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar, yaşanan vahşetin ardından gebze belediye başkanı’nın kim olduğunu ve hangi partiye mensup olduğunu araştırmaya başladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti adayı Zinnur Büyükgöz, %36,94 oy oranıyla gebze belediye başkanı olarak seçildi. Bu skandal sonrası dikkatler, belediye yönetimine çevrildi.

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ KİMDİR?
AK Parti'den aday olan Zinnur Büyükgöz, 1964 yılında Erzurum'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamlayan Büyükgöz, 1983’te gebze İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 1987 yılında Şehir ve Bölge Plancısı olarak mezun oldu ve aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 33 yıldır şehir plancısı olarak hizmet veren Zinnur Büyükgöz, evli ve dört çocuk babasıdır.

SOKAK HAYVANLARI SKANDALI SONRASI TEPKİLER BÜYÜDÜ
gebze’de sokak hayvanlarının ölü bulunması büyük yankı uyandırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve vatandaşların belediyeden açıklama beklediği öğrenildi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir