FETÖ'nün ölümü sonrası yeni lider belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
FETÖ
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
27 Eki 2024 / Paz 11:29
1 dk okuma / 37 Kez Okundu
| | |

Fetullah Gülen’in 83 yaşında ölümü sonrasında FETÖ liderliğine geçecek isim belli oldu. Gaddar kimliğiyle tanınan Mustafa Özcan, örgütün yeni lideri olarak öne çıkıyor.

Fetullah Gülen'in Ölümü Sonrası Yeni FETÖ Lideri Belli Oldu

 
20 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede 83 yaşında ölen Fetullah Gülen, uzun süredir yaşadığı Pensilvanya'daki çiftliğine gömüldü. Gülen'in ölümü sonrasında, FETÖ'nün yeni liderinin kim olacağı merak konusu oldu.
 
FETÖ'de GADDAR KİMLİĞİYLE TANINAN İSİM: MUSTAFA ÖZCAN
 
Örgütün liderliği için adı geçen Mustafa Özcan, gaddar kimliğiyle biliniyor. Özcan, FETÖ'nün içindeki en etkili isimlerden biri olarak öne çıkarken, Türkiye'deki darbe girişiminde ve faili meçhul infazlarda aktif rol oynadığı biliniyor.
 
KARLOV SUİKASTİNİN TALİMATINI VEREN KİŞİ
 
19 Aralık 2016'da, Ankara'da Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un öldürülmesi olayında, suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ talimatıyla hareket ettiği ortaya çıkmıştı. Bu talimatı verenin ise Mustafa Özcan olduğu biliniyor. Özcan'ın bu geçmişi, örgüt içindeki gücünü ve etkisini kanıtlıyor.
 
FETÖ'DE TAHT MÜCADELESİ VE LİDERLİK DEĞİŞİMİ
 
Fetullah Gülen’in ölümüyle birlikte örgüt içinde liderlik mücadelesi başladı. yeni liderin belirlenmesi sürecinde Özcan’ın adı ön plana çıktı. Önümüzdeki günlerde göreve başlaması beklenen Mustafa Özcan'ın, örgütün yönetiminde köklü değişiklikler yaparak kendine yakın isimleri yönetime atayacağı konuşuluyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.