Eski bakanında hastanesi kapatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski bakanında hastanesi kapatıldı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
19 Eki 2024 / Cmt 17:36
2 dk okuma / 1.037 Kez Okundu
| | |

Türkiye'de yaşanan 'yenidoğan çetesi' soruşturmasında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9'a yükseldi. Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi de kapatıldı.

Türkiye'yi sarsan Yenidoğan Çetesi soruşturmasında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı artmaya devam ediyor. İstanbul'da ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9'a yükseldi. Ruhsatı iptal edilen hastaneler arasında eski Bursa Milletvekili ve önceki dönem Sağlık Bakanlarından Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi de bulunuyor.

RUHSAT İPTALİ DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanlığının ruhsat iptaline ilişkin kararları, hastane yönetimine İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından tebliğ edilmeye devam ediyor. ruhsat iptali kararları sonrasında hastanede tedavi gören hastaların başka hastanelere nakilleri ise sürüyor.

YENİDOĞAN ÇETESİ İDDİANAMESİ

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan ve 22'si tutuklu 47 şüphelinin bulunduğu "yenidoğan çetesi" hakkındaki iddianamede, "malen sorumlu" sıfatıyla yer alan 19 hastane ve sağlık şirketi içerisinde bulunan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Özel Reyap hastanesi, İstanbul'daki Bağcılar Özel Şafak hastanesi ile Medilife Sağlık Hizmetleri hastanesinin de faaliyetleri askıya alınmıştı.

ESKİ SAĞLIK BAKANI'NIN hastaneSİ KAPATILDI

Kapatılan hastaneler arasında Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun sahibi olduğu Özel Avcılar hastanesi de bulunuyor. 24 Ocak 2013 tarihinde yapılan kabine değişikliği ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 57. sağlık bakanı olan Müezzinoğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan 62. Türkiye Hükûmeti'nde Sağlık Bakanlığı görevine devam etti. Haziran 2015 Türkiye genel seçimlerinde AK Parti Bursa milletvekili olarak meclise giren Müezzinoğlu, Davutoğlu başkanlığında kurulan Seçim Hükûmeti'nde görevine devam etti. Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde tekrar AK Parti Bursa milletvekili olarak seçildi ve Davutoğlu tarafından kurulan 64. Türkiye Hükûmeti'nde görevine devam etti. Görevini 24 Mayıs 2016 tarihinde Recep Akdağ'a devretti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.