Ergin Kaya Kırbıyık Kimdir? İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Eğitim Kariyeri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ergin Kaya Kırbıyık Kimdir? İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Eğitim Kariyeri
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
20 Eyl 2024 / Cum 11:59
1 dk okuma / 465 Kez Okundu
| | |

Ergin Kaya Kırbıyık, Samsun Lâdik doğumlu, eğitimci ve İmam Hatip Ortaokulu müdürü olarak tanınmaktadır. İşte Ergin Kaya Kırbıyık'ın kariyer ve eğitim hayatı.

Ergin Kaya Kırbıyık Kimdir?

Ergin Kaya Kırbıyık, 1983 yılında Samsun'un Lâdik ilçesinde dünyaya gelen ve eğitim sektöründe uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahip bir eğitimcidir. 2024 yılı itibariyle 41 yaşında olan Kırbıyık, özellikle İmam Hatip Ortaokulu'nda müdürlük yaparak dikkat çekmektedir.

Eğitim Hayatı:
Ergin Kaya Kırbıyık, ilk öğretimini Bolat Köyü İlkokulu’nda 1993 yılında tamamlamış, ardından hafızlık eğitimini Amasya’da alarak 1998 yılında Amasya İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü'nden mezun olmuştur. Lise eğitimini 2001 yılında Lâdik İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Kırbıyık, 2005 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Meslek Kariyeri:
Öğretmenlik kariyerine 2005 yılında Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy Beldesi İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli öğretmen olarak başlayan Kırbıyık, 2006 yılında Sinop Dikmen Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda kadrolu öğretmen olmuştur. Yöneticilik kariyerine ise 2010 yılında aynı okulda müdür yardımcısı olarak adım atmıştır. Daha sonra Bursa Karacabey ve Kestel'de çeşitli idari görevlerde bulunmuş, son olarak 2022 yılında Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nda görevine başlamıştır.

Kişisel Bilgiler:
Ergin Kaya Kırbıyık, evli ve iki çocuk babasıdır. Samsun’un Lâdik ilçesinden gelen Kırbıyık, eğitimci olarak tanınmaktadır.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.