Elif Karaaslan'ın yeni görüntüleri yayınlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Elif Karaaslan
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
26 Eki 2024 / Cmt 10:57
1 dk okuma / 114 Kez Okundu
| | |

Elif Karaarslan'ın cinsel ilişki videosu iddiası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası alması gündem oldu. İşte olayın detayları ve sosyal medyadaki gelişmeler.

ELİF KARAARSLAN VİDEO İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde cinsel ilişki videosu iddiası çıkan Elif Karaarslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ömür boyu men cezası aldı. Sosyal medyada hızla yayılan bu iddialar, Yandex ve Twitter gibi platformlarda gündem oldu. Karaarslan hakkında çıkan görüntülerin +18 içerik barındırdığı iddia edildi.

TFF’NİN CEZASI VE SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

Videonun yayılmasının ardından, TFF hemen harekete geçerek Karaarslan’a ömür boyu men cezası verdi. Olay sonrasında hakemlik kariyerine veda eden Elif Karaarslan, hızla sosyal medyada takipçi kazanmaya başladı. İddiaları yalanlayan Karaarslan, skandalın ardından binlerce yeni takipçi edindi.

ORHAN ERDEMİR İLE YAŞANAN OLAY NEYDİ?

Sosyal medyada paylaşılan iddialara göre, 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan ile 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir, geçtiğimiz sezon ilişkileri olduğu iddia edilen bir videoyla gündeme geldi. Bu videonun ortaya çıkmasının ardından, TFF her iki isme de ömür boyu men cezası uyguladı.

VİDEOYA ERİŞİM ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Birçok kullanıcı, bahsi geçen Elif Karaarslan videosuna ulaşmak için çeşitli sosyal medya platformları ve arama motorları üzerinden araştırmalar yapıyor. +18 içerik olduğu iddia edilen video, internette büyük yankı uyandırdı.

YENİ GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI MI?

Öte yandan Elif Karaaslan yeni görüntülerini Instagram hesabından abonelerine özel yayınlayarak buradan gelir elde ettiği iddia edildi.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.