Elif Karaarslan'ın Cinsel Video İddiaları ve Sonrasında Yaşananlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Elif Karaarslan
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
16 Eki 2024 / Çar 21:18
1 dk okuma / 195 Kez Okundu
| | |

Elif Karaarslan, cinsel ilişki videosu iddiaları sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ömür boyu men cezası aldı. İddialar ve son gelişmeler hakkında detaylar haberimizde.

ELİF KARAASLAN HAKKINDAKİ VİDEO İDDİALARI
Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan cinsel ilişki videosu iddiası ile gündeme gelen Elif Karaarslan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ömür boyu men cezası aldı. İddialar sonrası sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, Yandex ve Twitter platformlarında +18 içerik olarak paylaşıldı.

TFF'NİN KARARI: ÖMÜR BOYU MEN
Cinsel ilişki videosu iddiası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu, Elif Karaarslan'ı futbol hakemliğinden ömür boyu men etti. Karaarslan, bu süreçte hızla sosyal medyada takipçi kazandı. Hakkındaki iddiaları yalanlamasına rağmen, hakemlik kariyeri sona erdi.

ORHAN ERDEMİR İLE İLGİLİ İDDİALAR
Videonun bir diğer tarafı olan 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir ile 24 yaşındaki Elif Karaarslan’ın ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Videonun yayılması sonrası TFF, her iki isme de ömür boyu men cezası verdi.

sosyal medyaDA YAYILAN GÖRÜNTÜLERİN ETKİSİ
sosyal medya üzerinden hızla yayılan görüntüler, Elif Karaarslan’ın adının kısa sürede gündeme taşınmasına neden oldu. Skandal sonrası birçok kullanıcı, konuyla ilgili yorumlarını paylaştı ve olaya dair tartışmalar arttı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.