Eczacı Ergün Süngü kimdir? Neden öldü?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eczacı Ergün Süngü kimdir? Neden öldü?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
02 Eyl 2024 / Pzt 10:05
1 dk okuma / 115 Kez Okundu
| | |

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli eczacı Ergün Süngü’nün ani ölümü sağlık camiasında derin bir üzüntü yarattı. Ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nde önemli bir görevde bulunan ve eczacı olarak uzun yıllar sağlık sektöründe hizmet veren Ergün Süngü’nün ani ölümü, tüm sağlık camiasında derin bir üzüntü yarattı. Süngü, meslek hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza atmış ve sektöre değerli katkılarda bulunmuştu. Ölümü, sadece ailesini ve yakınlarını değil, tüm sağlık çalışanlarını da derinden etkiledi.

Ölüm Nedeni Henüz Açıklanmadı

Ergün Süngü’nün ölümüne ilişkin resmi bir açıklama yapılmamış olup, ölüm nedeni hakkında kamuoyuna herhangi bir bilgi verilmemiştir. Bu durum, merak uyandıran bir belirsizlik yaratmakta ve ölümün arkasındaki sır perdesini daha da derinleştirmektedir.

Sağlık Müdürlüğü’nden Taziye Mesajı

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, Ergün Süngü’nün vefatını doğrulayan bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Sağlık Müdürlüğümüz personeli Ecz. Ergün Süngü’nün vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.