Diyarbakır’daki Kayıp Narin Güran Olayında Çarpıcı Gelişmeler: Gizli Tanık

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 Diyarbakır’daki Kayıp Narin Güran Olayında Çarpıcı Gelişmeler: Gizli Tanık
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
07 Eyl 2024 / Cmt 18:49
1 dk okuma / 2.884 Kez Okundu
| | |

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın arama çalışmalarında gizli tanık ve yeni tutuklamalar gündeme geldi. Gizli tanığın itiraflarıyla arama çalışmalarında değişiklikler yapıldı, Narin’in amcası Salim Güran tutuklandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 18 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın arama çalışmaları sürerken, çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Soruşturmada gizli bir tanık olduğu ve bu kişinin koruma altına alındığı öne sürüldü. Gizli tanığın itirafları doğrultusunda polis ve jandarma tarafından arama çalışmalarında değişiklikler yapıldığı belirtildi.

Narin Güran’ın kaybolduğu 21 Ağustos'tan bu yana ekipler, bölgede kapsamlı aramalar gerçekleştiriyor. Şu ana kadar bir sonuca ulaşılamazken, ekipler ikiye ayrılarak kaybolduğu gün öncesi ve sonrası saatlerdeki gelişmeleri araştırıyor. Ayrıca, mahalledeki mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazlarıyla arama yapılmış ve mahalleye giriş çıkış yapan araçlar kontrol edilmiştir.

İlk gözaltına alınan isim Narin’in ağabeyi olmuştu, ancak ısırık izlerinin kime ait olduğuna dair bir bulgu bulunamadığı için serbest bırakıldı. Son olarak, Narin’in amcası ve Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı olan Salim Güran gözaltına alınmış ve tutuklanmıştır. Tutuklama gerekçesi olarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme suçlamaları gösterildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Salim Güran’ın tutuklanmasına ilişkin olarak, “DNA tespitleri ve ifadeler doğrultusunda gerekli adımlar atılmaktadır” açıklamasında bulunmuştur.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.