Dilan ve Engin Polat Çifti Türkiye Gündeminde! Tahliye edildiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dilan ve Engin Polat Çifti Türkiye Gündeminde! Tahliye edildiler
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
06 Eyl 2024 / Cum 12:09
1 dk okuma / 1.717 Kez Okundu
| | |

Dilan Polat ve Engin Polat, tahliye kararının ardından sosyal medyada büyük bir coşku yaşadı. Dilan Polat'ın 'Enerji' şarkısıyla kutladığı anlar ve tahliye sürecinin detayları hakkında bilgi edinin.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Türkiye gündemine yeniden damgasını vurdu. Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından, kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Engin Polat, babası Sezgin Polat, kardeşi Kürşat Polat ve muhasebecileri Ahmet Gün dahil olmak üzere 28 sanık tahliye edildi. Engin Polat’ın tahliye kararının ardından Dilan Polat, sosyal medya üzerinden büyük bir sevinç yaşadı ve bu anı "Enerji" şarkısıyla kutladı.

Engin Polat, babası Sezgin Polat ve kardeşi Kürşat Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın tahliye edilmesinin ardından, Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarıyla bu mutluluğunu gösterdi. Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu ile birlikte yaptığı paylaşımda, "Enerji" adlı şarkısıyla tahliye kararını kutladı. İlk paylaşımında “Alo Engin” şarkısını söyleyen Dilan, dans hareketleriyle sevinç yaşarken, kardeşi Sıla Doğu da bu coşkuya eşlik etti. Polat, ikinci paylaşımında Engin Polat’ın tutukluluk süresine “10 ay” notunu ekledi. Dilan Polat’ın bu paylaşımları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dilan Polat’ın tahliye sevincini, “Enerjim geliyor enerjim, dostun geliyor” ifadeleriyle sosyal medyada paylaştığı anlar, büyük bir ilgi gördü.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.