Dilan ve Engin Polat Çifti Hakkındaki Dava Karara Bağlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dilan ve Engin Polat Çifti Hakkındaki Dava Karara Bağlandı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 18:07
1 dk okuma / 59 Kez Okundu
| | |

Park yeri tartışması nedeniyle komşularını darp ettikleri iddiasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkındaki davada karar verildi. Dilan Polat beraat ederken, Engin Polat'a verilen hapis cezası ertelendi.

DİLAN VE ENGİN POLAT ÇİFTİ HAKKINDAKİ DAVA SONUÇLANDI
İstanbul Çekmeköy’de 2 Haziran 2023 tarihinde park yeri yüzünden çıkan tartışmada komşuları Metin Atayeter'i darp ettikleri iddiasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkındaki dava karara bağlandı.

KOMŞULARINI DARP ETMEKLE SUÇLANDILAR
Dilan ve Engin Polat, park yeri nedeniyle komşuları Metin Atayeter ile tartışmış ve bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. Olay sonrası Atayeter, çift hakkında suç duyurusunda bulundu. Açılan davada Dilan Polat’a 'hakaret', 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarından, Engin Polat’a ise bu suçlarla birlikte 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan hapis cezası talep edildi.

POLAT ÇİFTİ HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR DÜŞTÜ
Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Metin Atayeter, şikayetini geri çekti. Mahkeme, bu durum nedeniyle Dilan ve Engin Polat hakkındaki 'hakaret', 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarına ilişkin davanın düşmesine karar verdi.

ENGİN POLAT’A ERTELENEN HAPİS CEZASI
Mahkeme, Engin Polat’a ise 'gece vakti birden fazla kişiyle konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 1 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası verdi. Ancak mahkeme, bu cezanın ertelenmesine hükmetti.

DİLAN POLAT BERAAT ETTİ
Dilan Polat hakkında ise 'tehdit' suçundan suçun sabit olmadığı gerekçesiyle beraat kararı verildi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir