Dilan Polat, Yüzük Sayısının Düşmesine İsyan Etti: 'Ne Yapalım, Çıplak mı Gezin?'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dilan Polat, Yüzük Sayısının Düşmesine İsyan Etti:
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 16:10
1 dk okuma / 10 Kez Okundu
| | |

Fenomen Dilan Polat, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Yüzük sayısının sekizden ikiye düştüğünü belirten Polat, çocuklarının alışverişte eleştirilmesine sert tepki gösterdi. Detaylar haberimizde.

DİLAN POLAT’IN YÜZÜK KRİZİ
Tutuksuz yargılanan Dilan Polat, sosyal medyada yaptığı açıklamada parmağındaki 8 yüzüğünden geriye yalnızca 2 yüzük kaldığını söyledi. Bu durum karşısında gelen eleştirilere sert bir dille yanıt veren Polat, “Ne yapalım, çıplak mı gezsin bu çocuklar?” ifadelerini kullandı.

sosyal medyaDA AKTİF PAYLAŞIMLAR
Dilan Polat, tutuklu olduğu süreçte yaşadığı zorlukların ardından tahliye olduğunda sosyal medya detoksu yapacağını açıklamıştı. Ancak, eski günlerine geri dönerek sosyal medyada her anını paylaşmaya devam ediyor.

REKLAM YAPMAYA DEVAM EDİYOR
Son dönemde yüzündeki morluklarla gündeme gelen Polat, estetik işlemler sonrası gözaltındaki morlukların iddialarını da gündeme getirdi. Hakkındaki eleştirilere yanıt veren Dilan Polat, yüzüklerinin azalmasının yanı sıra alışverişi eleştirenlere de sert bir dille karşılık verdi.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Dilan Polat, alışveriş yaparken çocuklarının giyimiyle ilgili yapılan eleştirilere tepki göstererek, “Bazıları çöp konteynırında yaşamamızı istiyor” şeklinde konuştu. Bu açıklamaları sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden oldu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.