Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sosyal Medyada Ahlaki Erozyon Endişesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
16 Ara 2023 / Cmt 22:13
1 dk okuma / 188 Kez Okundu
| | |

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde sosyal medya platformlarında yaşanan ahlaki erozyondan duyduğu endişeyi dile getirdi. Erdoğan, 'Evlatlarımızı bu olumsuz etkilerden korumalıyız' dedi.

Erdoğan, İstanbul'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, sosyal medyanın olumlu yönlerinin yanında olumsuz yönlerinin de olduğunu belirterek, "Son dönemde özellikle yabancı sosyal medya platformlarının kullanılmaya başlanmasıyla birlikte ahlaki açıdan ciddi bir erozyon hatta yozlaşma yaşandığını görüyoruz" dedi. 

 
Erdoğan, bu konuda ailelere, eğitim kurumlarına ve medyaya önemli görevler düştüğünü söyledi. Erdoğan, "Aileler, evlatlarını bu olumsuz etkilerden korumak için gerekli hassasiyeti göstermeli" dedi.
 
Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Toplumları ayakta tutan iki önemli unsur vardır. Birincisi insan yetiştirmek, ikincisi ise üretimdir. İnsan ailede yetişir, üretim ise iktisadi işletmede yapılır. Ailede güzel insan yetiştirilse işletmede de helal rızık üretimi olur. Helal rızık da insanları refaha kavuşturur. Dünyada ve ülkemize aile kurumuna yönelik saldırılara işte bu gözle de bakmalıyız."
 
Erdoğan'ın açıklamaları, sosyal medya platformlarında son dönemde yaşanan skandalların ardından geldi. Bu skandallar arasında müstehcen içerikli videoların canlı yayında paylaşılması, nişan ve düğün törenlerinin izinsiz yayınlanması gibi örnekler yer alıyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.