Cenk Varol kimdir? Nereli? Evli mi? Kaç yaşında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cenk Varol kimdir? Nereli? Evli mi? Kaç yaşında
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
01 Eki 2024 / Sal 15:22
1 dk okuma / 44 Kez Okundu
| | |

Cenk Varol, astroloji ve deprem tahminleriyle dikkat çeken bir isim. Sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamalarla tanınan Varol, Marmara Depremi için öngörüde bulundu. Detaylar haberimizde.

Astrolog Cenk Varol, özellikle son dönemde yaptığı deprem tahminleriyle sosyal medyada gündeme oturdu. Varol, 14 Aralık 2024 tarihinde Bursa'nın Gemlik ilçesi merkezli 7.1 büyüklüğünde bir depremin sabaha karşı saat 04.20'de gerçekleşeceğini iddia etti. Bu tahmin, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve bilim çevrelerinden eleştiriler aldı.

Ancak Cenk Varol’un kimliği hakkında net bilgiler bulunmuyor. Anonim bir Twitter (X) profil fotoğrafı kullanan Varol’un astroloji, tarot, doğum haritası ve bioenerji gibi konulara ilgi duyduğu biliniyor. Özellikle astrolojik öngörüleriyle tanınan Varol, deprem tahmini sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekmek için bu tür tahminlerde bulunduğu iddialarıyla karşı karşıya kaldı.

Sosyal medya platformu X'te hakkında kısmında "Merhaba, ben Cenk Varol, ileri düzey öngörü uzmanıyım, kahin değilim" ifadeleri yer alıyor. Ancak Cenk Varol’un nereli olduğu, evli olup olmadığı veya yaşı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Cenk Varol’un yaptığı deprem tahminleri, bazı çevrelerde panik yaratırken, bilim insanları bu tür tahminlerin gerçeklikle ilgisi olmadığını ve halkı gereksiz yere endişelendirdiğini belirtiyor. Varol ise sosyal medyada etkileşim peşinde olmadığını savunarak, paylaşımlarının yalnızca bir öngörüden ibaret olduğunu ifade ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir