Cem Küçük: Köfteci Yusuf’a Komplo Mu Kuruldu?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cem Küçük: Köfteci Yusuf’a Komplo Mu Kuruldu?
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
12 Eki 2024 / Cmt 13:32
1 dk okuma / 547 Kez Okundu
| | |

Türkiye’ye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Köfteci Yusuf olayına dair önemli açıklamalarda bulundu. Domuz eti skandalı ve komplo iddiaları hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

CEM KÜÇÜK’TEN ÇARPICI DEĞERLENDİRME

Türkiye’ye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Köfteci Yusuf olayıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde gündemi meşgul eden domuz eti skandalı üzerine, "Köfteci Yusuf’a komplo mu kuruldu?" sorusunu gündeme getirdi.

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİNDEN İDDİALAR

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, kendisine komplo kurulduğunu ve şubelerine çökmeye çalışıldığını öne sürmüştü. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan listede, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi, tartışmaları daha da alevlendirdi.

CEM KÜÇÜK'ÜN AÇIKLAMALARI

Cem Küçük, konuyla ilgili bakanlık yetkilileriyle görüştüğünü belirterek, “İşin içinde komplo ya da dış güçler yok,” dedi. Küçük, Bakanlığın tamamen doğal olarak domuz eti tespit ettiğini ifade etti.

DOMUZ ETİ TESPİTLERİ

Cem Küçük, Köfteci Yusuf’un Bursa Yenişehir’de bulunan 2 şubesinde, Şubat ve Mart aylarında yapılan denetimlerde köfte ve dana eti döner olarak satılan ürünlerinde domuz eti bulunduğunu bildirdi. Söz konusu işletmeler, sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar kategorisine alındı.

Cem Küçük, bu olayda herhangi bir komplonun ya da dış güçlerin oyununu olmadığını vurguladı. Köfteci Yusuf olayında gelişmeler dikkatle takip edilmeye devam ediyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.