Biletini iptal eden genç kazadan kıl payı kurtuldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Biletini iptal eden genç kazadan kıl payı kurtuldu
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
10 Ağu 2024 / Cmt 17:15
1 dk okuma / 3.825 Kez Okundu
| | |

Ağrı-İzmir seferi yapan otobüsün Ankara'da kaza yapması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi ağır yaralandı. Kazadan son anda kurtulan Faruk Kaya'nın yaşadığı şanslı tesadüf ve olayla ilgili açıklamaları detaylı olarak haberimizde.

 

Ağrı-İzmir seferi gerçekleştiren yolcu otobüsü, Ankara'da feci bir kazaya karıştı. Köprünün ayağına saplanan otobüsün içinde bulunan 9 yolcu hayatını kaybederken, 27 yolcu ise ağır yaralandı.

Kazadan Son Anda Kurtulan Faruk Kaya'nın Şaşırtıcı Hikayesi

Kazanın gerçekleştiği sabah, Manisa'ya seyahat etmek üzere bilet alan Faruk Kaya, otobüsün 2 saat gecikeceğini öğrenince internetten aldığı bileti iptal etti. Başka bir firmadan bilet alarak Manisa'ya hareket eden Kaya, kaza haberini duyduğunda şoke oldu. Kaya, otobüse neden binmediğini ve kazadan nasıl kıl payı kurtulduğunu anlattı.

Faruk Kaya'nın Açıklamaları:

Kaya, "Arkadaşımın yanına gitmek için Öz Ağrı Seç Turizm firmasından bilet aldım. Ancak AŞTİ'ye geldiğimde firmanın yazıhanesinde kimseyi bulamadım. Diğer yazıhanelerdeki görevliler, otobüsün saat 04.00'te geleceğini söyledi. Bu bilgiyi aldıktan sonra biletimi iptal ettim ve başka bir firmadan bilet aldım. Sabah yolculuğum bittikten sonra telefonlarım çalmaya başladı ve otobüsün kaza yaptığını öğrendim. Kazadan son anda kurtuldum," dedi.

Kaya, yaşadığı olayı "şans" olarak tanımlamaktansa, anne duası olarak gördüğünü belirtti. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.