Bartın'da 4.8 Büyüklüğünde Deprem! Son Dakika Depremler 10 Ekim 2024

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bartın
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
11 Eki 2024 / Cum 10:32
1 dk okuma / 15 Kez Okundu
| | |

10 Ekim 2024'te Bartın Amasra'da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca Afyonkarahisar'da sabah saatlerinde 3.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşte son dakika depremler listesi.

deprem kuşağında yer alan Türkiye, her gün farklı bölgelerinde depremlerle sarsılmaya devam ediyor. Vatandaşlar, bugün deprem olup olmadığını öğrenmek için sık sık AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son depremler listesine bakıyor. İşte 10 Ekim 2024'te yaşanan depremler...

BARTIN'DA 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE deprem
Bugün sabah saatlerinde Bartın'ın Amasra ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem saat 10.16'da gerçekleşti ve çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından bölgede herhangi bir can veya mal kaybı olup olmadığı araştırılıyor.

AFYONKARAHİSAR'DA 3.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE deprem
Aynı gün saat 06.48'de Afyonkarahisar Merkez'de 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem de bölgede küçük çaplı sarsıntılar yarattı. Afyonkarahisar'daki depremde de şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi.

Vatandaşlar, Türkiye genelinde meydana gelen son depremleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin anlık olarak yayınladığı listelerden takip edebiliyor.

SON depremLER LİSTESİ
Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından yayınlanan son depremler listesine göre, 3.0 büyüklüğünün üzerindeki tüm depremler anlık olarak görüntülenebiliyor. Daha küçük depremler ise belirli aralıklarla listeye ekleniyor.

SON depremLER İÇİN TIKLAYINIZ

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir